×
 

Bezpłatnie pasujące oferty pracy na maila

Zapisz się na Jobfinder

Aktualne wyszukiwanie:

Zawód: Zarządzanie kuchnią
Miejscowość: Radziejowice, 20km

Wpisz nazwę swojego Jobfindera
Wpisz swój adres email:
Utwórz Jobfinder

Rejestrując się wyrażasz zgodę na naszą politykę prywatności oraz na założenie konta. W każdej chwili możesz zarządać wstrzymania wysyłania emaili z podobnymi usługami bez ponoszenia kosztów innych aniżeli koszty transmisji (np. koszt Twojego dostawcy internetu).

Oferty pracy na maila
Więcej zdjęć / Informacje

Zaledwie 30 km od Warszawy, 4 km od trasy katowickiej, w miejscowości Radziejowice, na skraju starego sosnowego lasu, znajduje się Hotel Afrodyta ****Business & SPA. Do dyspozycji gości oddaje wielofunkcyjne sale szkoleniowe i konferencyjne, profesjonalne Centrum SPA, hotelową restaurację serwującą doskonałości kuchni polskiej oraz bogate zaplecze rekreacyjne.


W związku z dynamicznym rozwojem obiektu Hotel Afrodyta Business & SPA ****

W Radziejowicach pod Warszawą

poszukujemy kreatywnych, doświadczonych i zaangażowanych kandydatów na stanowisko:

Szef Kuchni Hotelu (k/m)
Chcesz pracować w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
Twoją pasją jest gastronomia i polska kuchnia?
Interesuje Cię praca stała?

Szef Kuchni będzie odpowiedzialny/a u nas za:
  • przygotowywanie i nadzorowanie jakości serwowanych dań ze specjalnością w obszarze kuchni polskiej, 
  • przestrzeganie obowiązujących norm i standardów w gastronomii, 
  • tworzenie ofert kulinarnych dla gości konferencyjnych i weselnych, 
  • podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu sezonowych nowych dań z produktów regionalnych, 
  • zamawianie towaru i surowców, 
  • dobór i ocena personelu w pracy, 
  • zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, 
  • racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną.

Wymagania:

wymagania obowiązkowe:
  • pasja do gotowania i smaku, 
  • zamiłowanie do wyglądu podawanych potraw, 
  • min. 4 lata doświadczenia na stanowisku Szef Kuchni w hotelu
  • umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur dań oraz food cost, 
  • doświadczenie przy pracy w kuchni dla wydarzeń do 2000 osób
pozostałe wymagania:
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu podległego
  • pomysłowość, innowacyjność i kreatywność
  • zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu
  • dbałość o higienę i standardy przygotowywania żywności
Oferujemy:
  • stabilne i uczciwe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • samodzielność w pracy, 
  • decyzyjność w doborze współpracowników, 
  • wpływ na cały obszar gastronomii w obiekcie, 

Zainteresowanych kandydatów/kandydatki zapraszamy do wysyłania CV.

 

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesyłanie aplikacji na adres: dyrektor@afrodytaspa.pl 
lub poprzez opcję "Aplikuj teraz" znajdującą się na dole ogłoszenia.


Afrodyta Business & Spa
ul. Letniskowa 4A, Tartak Brzózki
96-325 Radziejowice

Internet: www.afrodytaspa.pl