Puro Hotel Łódź

SZEF KUCHNI (K/M)

ŁódźPełny etat13.08.2018
PURO to więcej niż hotel. To otwarty dom, w którym dużo się dzieje.

Lobby to duży pokój dzienny, tętniący życiem od rana do wieczora. Tam rozpoczniesz poranek z kubkiem kawy, zaszyjesz się z laptopem, a wieczorem wypijesz wino z przyjaciółmi. Restauracje i bary w PURO otwarte są dla wszystkich. Spotkasz tam gości z całego świata i ludzi miasta.

W PURO otaczamy się najlepszym wzornictwem. Cenimy młodych artystów i kolekcjonujemy ich dzieła. Popularyzując design i sztukę opowiadamy o współczesnym świecie.

Lubimy miasto i miejskie życie. Dlatego zawsze znajdziesz nas w centrum. Dzięki lokalizacji oraz inspiracji miejscowa architektura każdy hotel stanowi jego integralna część.
PURO już wkrótce zawita w industrialnej Łodzi. W usytuowanym w samym centrum miasta, naprzeciwko Pałacu Poznańskich, hotelu znajdą się nie tylko designersko urządzone pokoje, ale również przestronna restauracja, herbaciarnia, sky bar oraz sala kinowa.

PURO to wyjątkowe hotele, które tworzą wyjątkowi ludzie. Obecnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:
SZEF KUCHNI (K/M)

TWOJE GŁÓWNE ZADANIA:

  • Współtworzenie unikatowego konceptu na łódzkiej mapie gastronomicznej
  • Koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności  związanych z organizacją pracy kuchni
  • Odpowiedzialność za realizację budżetu działu kuchni, przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu
  • Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem
  • Nadzorowanie kontaktów z dostawcami, negocjowanie warunków zakupu
  • Odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie


MY:

  • Oferujemy pracę w młodym zespole, przyjaznej, nieformalnej atmosferze
  • Zapewniamy umowę o pracę, pakiet medyczny, dofinansowanie do ubezpieczenia grupowego i karty Multisport oraz zniżki na pobyty w hotelach PURO
  • Dajemy realną możliwość budowania swojej ścieżki rozwoju w dynamicznie rozwijającej się firmie


TY:
  • Masz minimum 3-letnie doświadczenie w pracy w renomowanej restauracji lub hotelu na stanowisku Zastępcy Szefa lub Szefa Kuchni
  • Cechuje Cię doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań
  • Doskonale orientujesz się jakie są aktualne trendy gastronomiczne
  • Potrafisz umiejętnie i efektywnie zarządzać, szkolić i motywować zespół
  • Znasz przepisy: HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
  • Jesteś zorientowany na realizację wyznaczonych celów
  • Cechuje Cię doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań
  • Znasz język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Masz ochotę dołączyć do zespołu , który będzie tworzył ciekawe miejsce na gastronomicznej mapie Łodzi
  • Cechuje Cię nieustające poczucie humoru, wieczny optymizm oraz wysoka kultura osobista


Brzmi ciekawie? Zaaplikuj!

Puro Hotel Łódź
 Łódź, Polska

Pasujące oferty pracy na maila


Możesz otrzymywać od nas wiadomości e-mail o usługach podobnych do HOTELCAREER oraz dotyczące badań rynku, które mogą być pomocne w poszukiwaniu pracy. Możesz zrezygnować z nich w każdej chwili.

Klikając poniżej, zgadzasz się na nasze warunki użytkowania.
Zapoznaj się z naszą polityką ochrony danych.